「開業一周年」の御礼With Heartfelt Thanks on Our First Anniversary

このたび、2025年6月13日で当店がOPENして一周年を迎えるはこびとなりました。

これもひとえに日頃より、ご愛顧くださるお客様、ご支援くださるお取引先、当店にかかわってくださっている皆様のおかげです。
改めて、心からの感謝を申し上げます。

一周年を記念して、この一年間にお客様より特に好評だったメニューで構成した限定コースをランチ・ディナーの各コースでご提供いたします。(ご提供期間:2025年6月13日~2025年7月12日)

また、今春より、シニアソムリエの檜下が着任しております。一周年に合わせてワインリストも大幅に刷新いたしました。
季節を感じていただきながら、HANADAでのみ体験いただける特別なメニューの数々を、最高のマリアージュでお楽しみ下さい。

これからもスタッフ一同、さらなる感動を皆様にご提供できるよう精進して参ります。
引き続きご愛顧のほど宜しくお願い申し上げます。

atelier HANADA  
総料理長 花田洋平
This milestone would not have been possible without the continued support of our valued guests, trusted partners, and everyone who has been part of our journey. We extend our deepest gratitude to each and every one of you.

To commemorate this occasion, we will offer a limited-time anniversary course menus—available for both lunch and dinner—featuring the most beloved dishes from the past year.
Available from June 13 to July 12, 2025.

We’re also pleased to welcome Senior Sommelier Hinoshita, who joined our team this spring. In celebration of our first year, we have refreshed our wine list extensively to highlight seasonal pairings and elevate your dining experience.

We invite you to savor a refined selection of seasonal dishes, paired with exceptional wines, in a way only atelier HANADA can offer.
All of us remain dedicated to creating unforgettable culinary moments. We look forward to welcoming you again soon.

Sincerely,
Yohei Hanada
Executive Chef, atelier HANADA

RESEVATION
Language
Jp En